-
Zľava!Darčekový set na prípravu čaju Matcha. Obsahuje: Kyoto - miska na Matchu Kyoto je originálna miska na prípravu a popíjanie čaju matcha z glazovanej keramiky. Miska na Matchu je nevyhnutnou súčasťou japonského čajového obradu. Kyoto má dokonalý tvar a veľkosť na prípravu čaju Matcha. Metlička na šľahanie čaju matcha- čajová bambusová metlička na prípravu čaju Matcha. Kvalita spočíva v 80 bambusových vláknach, ktoré tak napomôžu lepšie našľahať čaj Matcha. Lyžička na Matchu- bambusová lyžička na tradičnú prípravu čaju Matcha. Matcha Asagiri 30 g BIO- Matcha je najkvalitnejší druh japonského zeleného čaju pestovaného z veľkej časti v tieni. Je vyrobená z najmladších lístkov čajovníka a pomletá mlecími kameňmi na jemný zelený prášok. Vôňa aj chuť je delikátna, pripomína pistáciové oriešky a dobre vyzreté avokádo.
-
Zrná pochádzajú z farmy Serra Negra rozprestierajúca sa na 13 hektároch v okolí mesta Campestre v regióne Minas Gerais. José de Ávila Pereira tu so svojou rodinou pestuje výberovú kávu v priemernej nadmorskej výške 1100 m od roku 2016. Naša sorta pozostáva z odrôd red catuaí, yellow catuaí a mundo novo. Vo vôni i chuti môžete objaviť tóny vysokopercentnej ušľachtilej čokolády a nugátu. Telo je zamatové, acidita sladká.
-
Základom je kvalitný oolong z jarnej úrody v Anxi vo Fujianu. Pred zaschnutím sa čajové lístky špeciálnym spôsobom ochucujú. Pôvod jeho výroby je na Taiwane. Oolongy sú všeobecne známe, ako čiastočne fermentované čaje. Produkujú sa hlavne v Číne, a na Taiwane. Lístky na výrobu tohto čaju sa nesmú zbierať príliš skoro a je nutné ich spracovať hneď po zbere. Najskôr sa nechajú prudko zvädnúť na priamom slnku, a potom sa jemne pretriasajú v bambusových košoch, aby okraje trochu zmäkli. Nasleduje striedavé pretriasanie a sušenie, pokiaľ lístky jemne nezožltn
-
Pravý zelený čaj, pražená ryža 48%. Lístky výborného čaju Sencha sú zmiešané s praženou ryžou.Genmaicha má pôvabnú, ľahko nasladlú, orechovú chuť. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu.
-
Kombinácia balení Senovka grécka (60 kapsúl) a Benedikt lekársky (60 kapsúl) Senovka grécka Výživový doplnok, 500 mg; 60 vegánskych, bezlepkových kapsúl Iné názvy: grécke seno, angl. fenugreek, lat. Trigonella foenum-graecum L. Schválené Úradom verejného zdravotníctva pod registračným číslom OHVBPKV/5827/2013/Kr. Benedikt lekársky Výživový doplnok, 500 mg; 60 vegánskych, bezlepkových kapsúl Iné názvy: angl. Benedict’s thistle (bodliak sv. Benedikta), blessed thistle, holy thistle, spotted thistle, lat. Cnicus benedictus L. Schválené Úradom verejného zdravotníctva pod registračným číslom OHVBPKV/5827/2013/Kr.
-
Sirup z kvalitného maurícijského trstinového cukru je doslova nabitý čerstvou mätou, marockou sušenou mätou a yerba maté. Poskytuje dostatok vitamínov, minerálov a antioxidantov, ktoré zaručene naštartujú vaše telo a myseľ, kedykoľvek to potrebujete. Limonáda alebo horúci nápoj z tohto sirupu predstavuje prírodnú alternatívu pitia kávy či syntetických energetických nápojov.
-
Príroda nám v jesennom období okrem sychravého počasia ponúka svoju medicínu v podobe rôznych plodov, medzi ktoré neodmysliteľne patria aj černice. Tie pre svoj vysoký obsah vitamínov C, E, A, K, B6, B5, B2, minerálov a ďalších vitalizujúcich ovocných kyselín zvyšujú našu imunitu. V kombinácii s čiernym čajom Earl Grey, plodmi bazy čiernej a prenikavou vôňou spearmint mäty, sme tak vytvorili elixír ktorý si ideálne vychutnáte ako horúci nápoj, ale taktiež ako osviežujúcu limonádu.
-
Klasická japonská Sencha, lístky jasne zelené, svieže. Vôňa nálevu plná, čistá, farba svetlo zelená. Výrazná chuť dlho zostáva na podnebí, záver je ľahký, veľmi príjemný. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu.
-
Je preslávený dlhými, plochými listami. Má jemnú vôňu a žltú farbu nálevu s ľahko nasladlým chuťovým pozadím. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu. Zelený čaj pochádza z rovnakého kríka čajovníka ako aj čaj čierny alebo biely. Rozdiel farby, arómy a tiež jeho účinkov spôsobuje výhradne spôsob spracovania. Lístky zeleného čaju sa sušia ihneď. Šťava z buniek v nich ostáva uzatvorená a nemôže nastať proces fermentácie. Potom sa lístky začínajú zvinovať a zostávajúca tekutina postupne odchádza. Nakoniec sa rýchlo vysušia, roztriedia a zabalia. Napriek skutočnosti, že vo väčšine japonských závodov je výroba mechanizovaná, niektoré čaje sa dodnes vyrábajú ručne.
-
Bancha sa vyznačuje výraznou chuťou, ktorá sa zvoľna rozlieva do celej ústnej dutiny. Pomenovanie Arashiyama je synonymom pre "búrlivé hory". Sprvu sladkastá chuť prechádza v závere v príjemne nahorklý tón pripomínajúci mladé vlašské oriešky. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu. Zelený čaj pochádza z rovnakého kríka čajovníka ako aj čaj čierny alebo biely. Rozdiel farby, arómy a tiež jeho účinkov spôsobuje výhradne spôsob spracovania. Lístky zeleného čaju sa sušia ihneď. Šťava z buniek v nich ostáva uzatvorená a nemôže nastať proces fermentácie. Potom sa lístky začínajú zvinovať a zostávajúca tekutina postupne odchádza. Nakoniec sa rýchlo vysušia, roztriedia a zabalia. Napriek skutočnosti, že vo väčšine japonských závodov je výroba mechanizovaná, niektoré čaje sa dodnes vyrábajú ručne.